Smart fietstelweek-datum.png

SMART Fietstelweek

De gezamenlijke Twentse gemeentes organiseren dit jaar de SMART Fietstelweek. Aan fietsers in de regio wordt gevraagd om met de SMART-app hun fietsritten te registreren in de derde week van september: van 17 – 23 september 2018. Zo willen de gemeenten in kaart brengen hoeveel en waar er in onze regio gefietst wordt. Daarmee kunnen fietsvoorzieningen verbeterd worden en kan Twente nog meer een fietsregio worden.

Installeer de app

Je kan SMART-app installeren op Android en iOS telefoon. Zorg ervoor dat de app voor maandag 17 september op je telefoon staat, zodat je al je fietsritten die week registreert. Installeren van via onderstaande knoppen of zoek op "SMART Twente" in een van beide app stores.Spaar punten

In de app kan je punten sparen die je kunt besteden in de app-shop. Je kan dan vouchers bij elkaar sparen voor kortingen bij lokale ondernemers. Je krijgt sowieso voor elke kilometer die je loopt of fietst 1 punt, je kan dus als meteen beginnen met sparen. Tijdens de fietsweek komen daar 100 bonuspunten bij voor elke dag dat je gefietst hebt. Daarnaast krijg je ook extra punten als je je vrienden, kennissen en collega's uitnodigt om de app te downloaden! Gebruik hiervoor de code die je na installatie van de app krijgt in een persoonlijk bericht.

Maak kans op een ballonvaart

Tijdens de SMART Fietsweek krijg je niet alleen punten voor je ritten. Iedereen die deze week minimaal vijf dagen fietst maakt kans op een unieke belevenis: een ballonvaart! Na afloop van de Fietsweek wordt er persoonlijk contact opgenomen met de winnaar van deze actie via de app, zorg er dus voor dat je hem niet meteen weer van je telefoon verwijderd.