Uren tot de spits
Heatmap
Aantal downloads
9046
Naar de routeplanner

Bibliotheek Hengelo, onze nieuw beloningspartner!

We hebben er weer een nieuwe beloningspartner in bij! De bibliotheek in Hengelo is net als Enschede een open huis voor iedereen.

Weer een nieuwe beloningspartner!

We mogen weer een nieuwe beloningspartner verwelkomen! Intersport Enschede is bij uitstek dé specialist in o.a. voetbal, fitness, tennis, running, wandelen, zwemmen, indoor en outdoor. De mensen van INTERSPORT zijn getraind in het geven van een vakkundig en persoonlijk advies.

Nog even en dan gaat de IJsbaan weer open!

Op 30 september opent IJsbaan Twente haar deuren en ligt er weer een mooie ijsvloer voor jullie klaar in Enschede. De ijsbaan is ook dit schaatsseizoen beloningspartner van SMART!

Hof van Eckberge is beloningspartner!

Een dagje uit met het hele gezin, familie of vrienden? Ga naar hun veelzijdig 25.000m2 groot en sfeervol ingericht belevingspark met mini ZOO in Eibergen.

Mobiele Fietsenmaker Tom is nu beloningspartner

We mogen weer een nieuwe beloningspartner verwelkomen! Mobiele fietsenmaken Tom is een mobiele fietsenmaker die bij jou langs komt! Uw mobiele fietsenmaker in Enschede, Haaksbergen, Glanerbrug, Hengelo, Oldenzaal, Losser en omstreken.

Een nieuwe beloningspartner: de Dondersteen

We mogen weer een nieuwe beloningspartner verwelkomen! De Dondersteen in Hengelo is dé spellenspeciaalzaak in Hengelo

We hebben er weer een nieuwe beloningspartner in bij!

NonStop Running in Hengelo is dé specialist op het gebied van hardlopen. Zij bieden een groot assortiment aan in kleding, schoen, en accessoires.

10% korting op het assortiment bij Vindiets

Bij Vindiets in Enschede kan je terecht voor 2e hands kleding voor vrouwen. Ook kan je hier je eigen kleding inbrengen voor de verkoop.

Het nieuwe jaar begint goed, we hebben er een nieuwe beloningspartner in bij!

Droste’s Herberg in Tubbergen is onze nieuwe partner. Een herberg is van oudsher de plek waar mensen elkaar ontmoeten, samen eten en drinken en vervolgens de nacht doorbrengen. Droste's is de hedendaagse versie van de aloude herberg.

Welkom DiveWorld, als nieuwe beloningspartner van de SMART app!

Bij DiveWorld kan je terecht kan voor je duikbrevet en natuurlijk ook voor je snorkel- en duikmaterialen. Om mensen kennis te laten maken met de onderwaterwereld, biedt DiveWorld nu een korting aan op hun introductieles! Meer over DiveWorld en hun actieviteiten op https://www.diveworld.nl/

't Oale Roadhoes is nu ook beloningspartner

En weer mogen we een nieuwe beloningspartner voor SMART verwelkomen! ’t Oale Roadhoes in Tubbergen heeft zich bij de SMART app aangesloten.

En weer een nieuwe beloningspartner!

Soccer inside, onze nieuwste beloningspartner! Een beloningspartner die al in Tubbergen zat, maar sinds kort een vestiging heeft geopend in Enschede!

Nog even en dan gaat de IJsbaan weer open!

Ook deze winter ligt er weer een mooie ijsvloer voor jullie klaar bij IJsbaan Twente. De ijsbaan is ook dit schaatsseizoen beloningspartner van SMART!Kijk in de webshop voor de voorwaarden en verzilver je SMART punten.

Weer een nieuwe beloningspartner!

Ditmaal een beloningspartner die niet in de webshop terug te vinden is, maar van wie we met enige regelmaat vrijkaarten mogen ontvangen om te verloten onder onze trouwe gebruikers!

Leuqe deals is de nieuwe beloningspartner!

We hebben er weer een nieuwe beloningspartner bij! LeuQe deals is dé iPhone & Samsung (reparatie)specialist van Twente. Het grootste assortiment: hoesjes, cases, covers, gadgets etc. voor uw iPhone, iPad, MacBook, tablet of Samsung smartphone. LeuQe deals heeft een vestiging in Hengelo en Haaksbergen.

Pannenkoekenhoes Twente is de nieuwe beloningspartner van SMART!

Naast de Waarbeek is ook het Pannenkoekenhoes Twente nu een beloningspartner van SMART. Dus een keer geen zin om te koken? Of een dagje uit geweest in de Waarbeek? Wissel dan je punten in voor korting op een pannenkoek!

Welkom de Waarbeek in Hengelo als nieuwe beloningspartner van SMART!

De Waarbeek wil ook dit jaar weer mee doen met de Winter Waarbeek. Dit keer met een andere beloning, namelijk 25 % korting op een entreekaartje! Deze actie is geldig t/m 3 januari 2016. Dus lever je punten snel in!

Heerlijk ambachtelijk Italiaans ijs! Kom een ijsje eten bij onze nieuwe beloningspartner in De Lutte.

IJssallon La Venezia biedt de SMART-gebruiker een gratis 3e bolletje ijs aan bij een ijsje van 2 bolletjes. En dat voor maar 100 SMART-punten.

SMART werkt niet op iOS9

Op dit moment werkt SMART niet op iOS 9. We wachten op goedkeuring van de App door Apple. Onze excuses voor het ongemak.

De nieuwe beloningspartner van SMART is Erve Hulsbeek

Erve Hulsbeek biedt u de kans om tegen 10% korting te verblijven in een verrassend sfeervolle ambiance, omgeven door prachtige natuur. Geniet van comfort en de Twentse gastvrijheid bij Erve Hulsbeek ****.

Welkom SnowiseSports als nieuwe beloningspartner van SMART!

Altijd al willen skiën of snowboarden dicht bij huis? Het kan bij SnowiseSports Indoor Ski & Snowboard in Deurningen! Bij SnowiseSports ski of snowboard je op een rollende baan. www.snowisesports.nl
 

Better Vitality is de nieuwste beloningspartner van de SMART app.

Wilt u afslanken of juist aankomen, (sport)voedingsadvies, bodyanalyse of ander welzijnsadvies? Dinie Krijt van Better Vitality adviseert u graag. Meer informatie kunt u vinden op www.bettervitality.nl.

Actief Twente is nu ook beloningspartner!

Weer kunnen we een leuke beloningspartner toevoegen aan ons lijstje: Actief Twente uit Beuningen-Losser! Hier vallen TwenteScooter.nl, Solex-huur.nl en Twentefiets.nl onder.

Bagels & Beans uit Enschede nu ook SMART beloningspartner.

En weer kunnen we een nieuwe beloningspartner melden! Bagels & Beans in Enschede heeft zich aangesloten als beloningspartner van SMART.

Ditmaal twee nieuwe beloningspartners!

Na Halfords Almelo sluiten ook de vestigingen in Enschede en Hengelo zich aan bij de de SMART-app! Vanaf nu zijn dus ook zij een beloningspartner van SMART!

IJsbaan Twente in juni weer beloningspartner!

Schaatsend Nederland kan zijn hart ophalen deze zomer. Voor zowel de breedte- als de sub- en topsport in Nederland wordt deze zomer een ijsvloer in IJsbaan Twente neergelegd.

De zeer gerenommeerde fietsenwinkel Jo Leloux is beloningspartner van SMART geworden.

Jo Leloux heeft maar liefst 2 geweldige kortingsacties, kijk in onze webshop of in de SMART app voor de voorwaarden en verzilver je SMART punten.
 

Boekhandel Almelo nieuwe Smart-partner!

Boekhandel Almelo in Almelo is onze nieuwste SMART beloningspartner. Je vindt deze boekhandel aan de Grotestraat 20.

We hebben een nieuwe beloningspartner: Bibliotheek Enschede!

De bibliotheek is een open huis voor iedereen. Jong en oud, lid of geen lid, iedereen mag er binnenlopen. Ter plaatse lezen, vragen stellen of informatie zoeken, het kan allemaal! Daarnaast organiseren ze ook leuke biebevents. Genoeg reden om er een keer naar toe te gaan. Helemaal met de leuke beloningen die onze nieuwe beloningspartner beschikbaar heeft gesteld.
 

Movie Unlimited in Almelo nu ook beloningspartner!

In Almelo hebben we een fantastische beloningspartner gevonden in Movie Unlimited Bioscopen. De leukste servicebioscoop van Nederland is gevestigd aan het gezellige Prinses Amaliaplein in Almelo. Movie Unlimited kent een aantal leuke arrangementen voor jong en oud!

Syntus is weer beloningspartner!

Vanaf vandaag kun je weer je SMART punten inwisselen voor een gratis een dag reizen met de Syntus dagkaart! Kijk snel in de webshop en verzilver je SMART punten.
 

De nieuwste beloningspartner van de SMART app is Pizzeria & restaurant Toscana in Enschede

Bij Pizzeria & restaurant Toscana krijg je de 2e pizza gratis! Deze actie is alleen geldig in het restaurant en niet bij afhalen en niet in combinatie met andere acties. Kijk snel in de webshop en ontdek hoeveel SMART punten je hiervoor moet verzilveren.

De SMART app heeft een nieuwe beloningspartner: de Broodbode in Enschede.

De Broodbode geeft een gratis kopje koffie, thee of smoothie (0.25l) naar keuze ! Kijk snel in de webshop en verzilver je SMART punten.

Regionale uitbreiding start in Almelo!

De gemeente Almelo is nu ook partner van SMART en de eerste beloningspartner is aangehaakt. Voor 200 punten kun je bij de Javaparkeergarage in Almelo een uur gratis parkeren. Uiteraard zullen (binnenkort) meer Almelose beloningen toegevoegd worden.
 

SMART Thema maanden

Sinds februari kennen we in de app het begrip: "themamaand". Dat houdt in dat elke maand een eigen thema krijgt, denk hierbij aan seizoenen, feestdagen, maand van de veiligheid, etc. De meeste uitdagingen en berichten zullen dan ook op dat thema gericht zijn.

Wegwerkzaamheden nu ook in de APP

Vanaf februari zijn alle nieuwe wegwerkzaamheden in en rondom Enschede te vinden in onze app. In de toekomst zullen de wegwerkzaamheden van Hengelo zich hier ook bij aansluiten.

Webshop ook in app

Het is vanaf nu mogelijk om direct via de app je gespaarde punten in te wisselen voor een beloning!

Koud hè?

Ook de winter heeft zo zijn charmes. Zo is hartje Enschede van 6 december t/m 4 januari omgetoverd tot Winter Wonderland!

Gratis karten!

Met trots vermelden wij dat Go Planet Speedworld sinds kort is aangesloten bij SMART.

E-bike en Smartphone verloot

Vorig jaar is er een enquête gehouden onder de SMART gebruikers. Mede dankzij de feedback van de geënquêteerden hebben we de app de laatste maanden geoptimaliseerd. Als dank voor deze hulp is er onder deze deelnemers een E-bike verloot.
 

Nieuwe uitdaging: 175 jaar spoor

Dit najaar is het 175 jaar geleden dat de eerste trein in Nederland reed. Inmiddels telt ons land 7000 kilometer spoor, waarover dagelijks 1,1 miljoen treinritten worden gemaakt.

Onze SMART partner Mobidot valt in de prijzen.

De Paul Nouwen Award www.paulnouwenaward.nl/ een tweejaarlijkse award die wordt toegekend aan een persoon die zich heeft onderscheiden met aansprekende en vernieuwende initiatieven op het vlak van mobiliteit. De Paul Nouwen Award is een initiatief van de Paul Nouwen Stichting.

Nieuwe features in de SMART App

Er staan een aantal nieuwe features in de app. Heb jij al een kijkje genomen?

De Pannenkoek in Enschede nu ook SMART partner.

Dit leuke restaurant voor jong en oud is onze nieuwste SMART partner. De Pannenkoek heeft 2 verschillende acties. Kijk snel in onze webshop!

Bistro de Postkoets, SMART partner in Haaksbergen.

Vanaf nu kunnen jullie ook in Haaksbergen terecht en wel bij de bekende bistro, De Postkoets. Kijk gauw in onze webshop voor meer informatie.

Een zeer sportieve SMART partner: Zwemparadijs Aquadrome

​Zwemparadijs Aquadrome heeft zich aangesloten bij SMART!!!

En weer een nieuwe beloningspartner: Naizz Wellness

Wij verwelkomen Naizz Wellness als onze nieuwe partner van SMART.

IJssalon Talamini, partner van SMART

IJssalon Talamini, al 80 jaar een vertrouwd adres voor ambachtelijk Italiaans ijs en lekkere Italiaanse koffiesoorten. En vanaf vandaag onze nieuwste SMART partner! De SMART actie van IJssalon Talamini vinden jullie vanaf morgen in onze webshop!

Nieuwe SMART Partners

Het aantal partners van SMART blijft sterk groeien en daardoor kun je straks in de webshop jouw gespaarde punten inwisselen om allerlei verschillende beloningen te bestellen.

Het Kookatelier nieuwste Smartpartner van Smart!

Bedrijfsuitje, vrijgezellenfeestje of een vergadering: bij Het Kookatelier is heel veel mogelijk. Zie onze webshop voor meer informatie.

Avonturenpark Hellendoorn een hele leuke nieuwe beloningspartner!

Avonturenpark Hellendoorn is onze nieuwste beloningpartner! Avonturenpark Hellendoorn is het leukste park van Nederland. Kijk in de webshop voor meer informatie.

Weer een nieuwe beloningspartner en wel EkoPlaza in Enschede

Elzinga kousen nu ook belongingspartner

Vandaag mogen we weer een nieuwe beloningspartner aankondigen!