Uren tot de spits
Aantal downloads
18802

Coffee Star in Hengelo nu ook beloningspartner!

We hebben er weer een nieuwe beloningspartner in bij! Coffee Star in Hengelo kunnen we toevoegen aan onze mooie lijst met beloningspartners.

Aveleijn is onze nieuwe beloningspartner

We hebben er een nieuwe beloningspartner bij, een hele bijzondere: de Werkplaats van Aveleijn!

Openingsactie innovatieroute

De nieuwe N737 tussen Deurningen en Enschede – ook bekend als innovatieroute - is weer open!

Weer een nieuwe beloningspartner!

We zijn blij om te melden dat we weer een nieuwe beloningspartner kunnen toevoegen aan de lijst! Deze keer mogen we Nienke’s cupcakes, muffins and more aankondigen als beloningspartner van onze app.

Yes! Een nieuwe beloningspartner!

We zijn blij om te melden dat we een nieuwe beloningspartner hebben en wel Fellini in Enschede.

De ijsbaan gaat bijna weer open!

Nog even en dan gaat de IJsbaan weer open! 28 september opent de ijsbaan weer hun deuren. Ook deze winter ligt er weer een mooie ijsvloer voor jullie klaar bij IJsbaan Twente. De ijsbaan is ook dit schaatsseizoen beloningspartner van SMART! Kijk in de webshop voor de voorwaarden en verzilver je SMART punten.

We hebben er een nieuwe beloningspartner in bij!

We hebben er weer een nieuwe beloningspartner in bij! Profile Broeksema in Enschede kunnen we toevoegen aan onze mooie lijst met beloningspartners.

We mogen weer een nieuwe beloningspartner verwelkomen, dit keer verwelkomen we de Dance4Fun in Enschede!

Dansen met plezier, dat is waar de dansschool Dance4Fun in Enschede voor staat.

Nieuw: Swapfiets Enschede / Hengelo is nu beloningspartner.

We mogen weer een nieuwe beloningspartner verwelkomen, dit keer verwelkomen we Swapfiets Enschede/ Hengelo.

Resultaten SMART Fietstelweek

Van 17 tot 23 september 2018 vond de SMART Fietstelweek plaats. 2.500 deelnemers uit de regio Twente deden hier aan mee door al hun fietsritten deze week in kaart te brengen. Dit gebeurde via automatische tracking met de SMART app.

We mogen weer een nieuwe beloningspartner verwelkomen, SPAR City Enschede!

We mogen weer een nieuwe beloningspartner verwelkomen, dit keer verwelkomen we de SPAR City Enschede.

We hebben er weer een nieuwe beloningspartner bij!

Ditmaal mogen we naast de Bibliotheek in Enschede en Hengelo, ook de Bibliotheek in Almelo verwelkomen!

We mogen weer een nieuwe beloningspartner verwelkomen!

We mogen weer een nieuwe beloningspartner verwelkomen, dit keer verwelkomen we fit20 in Enschede. fit20 is een intensieve personal training van 20 minuten per week. Bij fit20 Enschede train je altijd onder begeleiding van jouw Personal Trainer.

BUURT-OKÉ is een nieuwe beloningspartner van de SMART app.

BUURT-OKÉ is een initiatief waarbij bewoners ondersteund worden in en rondom huis en waarbij ze proberen de sociale betrokkenheid in buurten en wijken te verhogen.

Klasjiek in Enschede is beloningspartner!

Klasjiek is een kledingswinkel met een aanbod gemixt van stoer en hip tot casual en chique.

Weer een nieuwe beloningspartner, schermreparatie.nl!

Schermreparatie.nl is gespecialiseerd in de reparatie van mobiele telefoons en tablets.

Go-fietsservice is onze nieuwe beloningspartner!

We mogen weer een nieuwe beloningspartner verwelkomen, dit keer verwelkomen we Go-fietsservice!

We mogen weer een nieuwe beloningspartner verwelkomen, dit keer verwelkomen we Personal Trainer Enschede!

Personal Training is bij hun meer dan een uurtje 'beulen' in hun studio. Elk persoon is uniek en dus ook elk trainingsplan. De trainingen vinden plaats in onze private gym waardoor het uitgesloten is dat er massa's mensen tegelijkertijd trainen.

SMART Groen

De gemeente Enschede geeft fietsers sneller groen bij verkeerslichten. Enschede is de eerste stad waar dit gebeurt met een slimme app. Na een succesvolle test is dit systeem nu beschikbaar voor iedereen. Omdat Enschede een fietsstad wil zijn, krijgen fietsers meer prioriteit en kunnen ze vlotter doorfietsen.

We mogen weer een nieuwe beloningspartner verwelkomen, en wel Gewichtsconsulent Twente!

Gewichtsconsulent Twente is een BGN-gewichtsconsulent in Enschede die werkt volgens de Richtlijnen goede voeding van de Gezondheidsraad.

We mogen weer een nieuwe beloningspartner verwelkomen, en wel Powerteam!

Powerteam! is de meest veelzijdige praktijk van Twente met een BGN-registratie!

Geerdink fietsen nu ook beloningspartner!

We hebben er weer een nieuwe beloningspartner in bij! Geerdink Fietsen in Hengelo kunnen we toevoegen aan onze mooie lijst met beloningspartners.

GoAbout is onze nieuwe beloningspartner

GoAbout introduceert de Campusbike op Kennispark. Probeer deze innovatieve deelfietsen en gebruik je smartphone om op magische wijze het slot te openen.

Gebruikersaanwijzing digitale voucher

Voor sommige gebruikers is het niet helemaal duidelijk hoe de digitale voucher werkt
 

Bibliotheek Hengelo, onze nieuw beloningspartner!

We hebben er weer een nieuwe beloningspartner in bij! De bibliotheek in Hengelo is net als Enschede een open huis voor iedereen.

Hof van Eckberge is beloningspartner!

Een dagje uit met het hele gezin, familie of vrienden? Ga naar hun veelzijdig 25.000m2 groot en sfeervol ingericht belevingspark met mini ZOO in Eibergen.

Mobiele Fietsenmaker Tom is nu beloningspartner

We mogen weer een nieuwe beloningspartner verwelkomen! Mobiele fietsenmaken Tom is een mobiele fietsenmaker die bij jou langs komt! Uw mobiele fietsenmaker in Enschede, Haaksbergen, Glanerbrug, Hengelo, Oldenzaal, Losser en omstreken.
 

Een nieuwe beloningspartner: de Dondersteen

We mogen weer een nieuwe beloningspartner verwelkomen! De Dondersteen in Hengelo is dé spellenspeciaalzaak in Hengelo

We hebben er weer een nieuwe beloningspartner in bij!

NonStop Running in Hengelo is dé specialist op het gebied van hardlopen. Zij bieden een groot assortiment aan in kleding, schoen, en accessoires.

Het nieuwe jaar begint goed, we hebben er een nieuwe beloningspartner in bij!

Droste’s Herberg in Tubbergen is onze nieuwe partner. Een herberg is van oudsher de plek waar mensen elkaar ontmoeten, samen eten en drinken en vervolgens de nacht doorbrengen. Droste's is de hedendaagse versie van de aloude herberg.
 

Welkom DiveWorld, als nieuwe beloningspartner van de SMART app!

Bij DiveWorld kan je terecht kan voor je duikbrevet en natuurlijk ook voor je snorkel- en duikmaterialen. Om mensen kennis te laten maken met de onderwaterwereld, biedt DiveWorld nu een korting aan op hun introductieles! Meer over DiveWorld en hun actieviteiten op https://www.diveworld.nl/

't Oale Roadhoes is nu ook beloningspartner

En weer mogen we een nieuwe beloningspartner voor SMART verwelkomen! ’t Oale Roadhoes in Tubbergen heeft zich bij de SMART app aangesloten.

En weer een nieuwe beloningspartner!

Soccer inside, onze nieuwste beloningspartner! Een beloningspartner die al in Tubbergen zat, maar sinds kort een vestiging heeft geopend in Enschede!

Weer een nieuwe beloningspartner!

Ditmaal een beloningspartner die niet in de webshop terug te vinden is, maar van wie we met enige regelmaat vrijkaarten mogen ontvangen om te verloten onder onze trouwe gebruikers!

Leuqe deals is de nieuwe beloningspartner!

We hebben er weer een nieuwe beloningspartner bij! LeuQe deals is dé iPhone & Samsung (reparatie)specialist van Twente. Het grootste assortiment: hoesjes, cases, covers, gadgets etc. voor uw iPhone, iPad, MacBook, tablet of Samsung smartphone. LeuQe deals heeft een vestiging in Hengelo en Haaksbergen.
 

Pannenkoekenhoes Twente is de nieuwe beloningspartner van SMART!

Naast de Waarbeek is ook het Pannenkoekenhoes Twente nu een beloningspartner van SMART. Dus een keer geen zin om te koken? Of een dagje uit geweest in de Waarbeek? Wissel dan je punten in voor korting op een pannenkoek!

Heerlijk ambachtelijk Italiaans ijs! Kom een ijsje eten bij onze nieuwe beloningspartner in De Lutte.

IJssallon La Venezia biedt de SMART-gebruiker een gratis 3e bolletje ijs aan bij een ijsje van 2 bolletjes. En dat voor maar 100 SMART-punten.
 

Actief Twente is nu ook beloningspartner!

Weer kunnen we een leuke beloningspartner toevoegen aan ons lijstje: Actief Twente uit Beuningen-Losser! Hier vallen TwenteScooter.nl, Solex-huur.nl en Twentefiets.nl onder.
 

Ditmaal twee nieuwe beloningspartners!

Na Halfords Almelo sluiten ook de vestigingen in Enschede en Hengelo zich aan bij de de SMART-app! Vanaf nu zijn dus ook zij een beloningspartner van SMART!

De zeer gerenommeerde fietsenwinkel Jo Leloux is beloningspartner van SMART geworden.

Jo Leloux heeft maar liefst 2 geweldige kortingsacties, kijk in onze webshop of in de SMART app voor de voorwaarden en verzilver je SMART punten.
 

Regionale uitbreiding start in Almelo!

De gemeente Almelo is nu ook partner van SMART en de eerste beloningspartner is aangehaakt. Voor 200 punten kun je bij de Javaparkeergarage in Almelo een uur gratis parkeren. Uiteraard zullen (binnenkort) meer Almelose beloningen toegevoegd worden.

Webshop ook in app

Het is vanaf nu mogelijk om direct via de app je gespaarde punten in te wisselen voor een beloning!
 

E-bike en Smartphone verloot

Vorig jaar is er een enquête gehouden onder de SMART gebruikers. Mede dankzij de feedback van de geënquêteerden hebben we de app de laatste maanden geoptimaliseerd. Als dank voor deze hulp is er onder deze deelnemers een E-bike verloot.

Onze SMART partner Mobidot valt in de prijzen.

De Paul Nouwen Award www.paulnouwenaward.nl/ een tweejaarlijkse award die wordt toegekend aan een persoon die zich heeft onderscheiden met aansprekende en vernieuwende initiatieven op het vlak van mobiliteit. De Paul Nouwen Award is een initiatief van de Paul Nouwen Stichting.

Nieuwe features in de SMART App

Er staan een aantal nieuwe features in de app. Heb jij al een kijkje genomen?